serie02_01_bewerkt_k

particulier en zakelijk
Wij ontwerpen interieurs voor uiteenlopende opdrachtgevers, zowel particuliere als zakelijke. Onze lijfspreuk: ‘Functionaliteit is het uitgangspunt, schoonheid een voorwaarde’ vormt de basis van onze ontwerpen. Omvang van een project maakt daarbij niet uit.
We hanteren een standaard werkwijze. Elk project is anders, maar onze werkwijze geldt voor al onze projecten. Afhankelijk van de grootte en het soort project kunnen bepaalde fasen worden uitgebreid, samengevoegd of zelfs weggelaten.

ontwerp en realisatie
Onze ontwerpen laten we graag zódanig uitvoeren dat ze aan ieders verwachtingen voldoen, of ze zelfs overtreffen. Daarom vinden wij het belangrijk de uitvoering tot het eind te begeleiden.

onafhankelijk
Wij zijn een onafhankelijk ontwerpbureau. We zijn wèl bevooroordeeld: we staan voor kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid, ook van de leveranciers met wie we samenwerken.  Prijs-kwaliteitverhouding vinden we belangrijk, en we zoeken voor onze opdrachtgevers de beste aanbieders uit. Dat zijn niet altijd persé de goedkoopsten, maar wel degenen die de gewenste kwaliteit leveren voor een goede prijs.
Wij werken altijd met open begrotingen, zodat onze opdrachtgevers zien waar zij voor betalen. Facturen voor meubels of diensten van derden gaan zoveel mogelijk direct naar onze opdrachtgever.

gratis
Onze eerste intake is altijd gratis en vrijblijvend. We kunnen dan kennis maken met elkaar en een eerste indruk krijgen van het project, waardoor we ook al meteen een idee kunnen geven van mogelijkheden.