Voor onze opdrachtgevers ontwerpen wij de bij hen passende ruimtes. Daar gaan we ver in: tot het kleinste detail, omdat we vinden dat de puntjes ook echt op de i’s horen. We adviseren onze opdrachtgevers, die meestal niet dagelijks (ver)bouwtrajecten doorlopen, alsof het onszelf zou betreffen. We bekijken geijkte concepten vaak nét even anders, zijn zeer praktisch ingesteld en houden van een knipoog.

oplossingen
Vaak horen wij: ‘daar waren we zelf nou nooit op gekomen!’ Dat is onze kracht, en daar zit voor onze opdrachtgevers de directe meerwaarde. Of ze nou een nieuwe indeling voor hun woonhuis willen, met een beperkt budget een school willen realiseren die jaren meegaat of hun medewerkers een prettige en gezonde werkplek willen verschaffen. Wij verrassen door te laten zien dat het anders kan, en vooral beter passend bij henzelf.

samen
Samen sta je sterker. Daarom werken wij graag samen met partijen die ons aanvullen en vice versa. Samenwerken haalt het beste uit alle partijen en houdt je scherp; dat zie je terug in de resultaten. Zo hebben wij met LIAG architecten al een aantal spraakmakende projecten gerealiseerd.

Wij houden van direct contact en korte lijnen. Per project is steeds één van onze vaste ontwerpers projectleider en dus aanspreekpunt.

stages
Ben je een HBO of TU student (m/v) bouwkunde, interieur architectuur, IPO of vergelijkbaar, ben je een zelfstandig type en ben je bedreven in tekenprogramma’s als Vectorworks of AutoCAD? Ben je handig met programma’s als Photoshop, Indesign e.d.? Houd je van aanpakken maar ook van lachen? Misschien is een stage bij ons dan iets voor jou.

We houden van eigen initiatief en inbreng en van stages van minimaal 3 maanden. Interesse? Neem contact met ons op via de mail!

ifke brunings
tu delft civiele techniek, dynamica van constructies
partner
ifke@ateliers197.nl

fotografie: Barbra Verbij

patricia hessing
tu delft bouwkunde, architectuur, renovatie & interieur
partner
patricia@ateliers197.nl

fotografie: Barbra Verbij

jasper westebring
tu delft bouwkunde, architectuur
architect
jasper@ateliers197.nl

fotografie: Barbra Verbij