Coolbase Rotterdam

Posted on Jan 8, 2021

Over een paar jaar kun je wonen naast de Parksluizen op het Coolhaveneiland… Heel trots zijn wij dat we onderdeel mogen zijn van het FSD CoolBase team! Ontwikkelaar FSD gaat naast De Machinist de Coolbase bouwen: een vijftig meter hoog woongebouw bouwen met 57 woningen verdeeld over zestien verdiepingen. De huur van de meeste appartementen […]

werkwijze in tijden van corona

Posted on May 6, 2020

Met de huidige bedreigingen voor de volksgezondheid in ons achterhoofd hebben we de manier waarop we werken vanzelfsprekend aangepast.Een deel van onze mensen werkt vanuit huis en een klein team (max 2 personen) zit nog dagelijks op ons ruime atelier in Delft. Voor besprekingen en presentaties onderling, maar ook met opdrachtgevers, leveranciers en aannemers, maken […]

Connekt Café op Floornature, portal for contemporary architecture

Posted on Oct 6, 2015

Het Connekt café staat nu ook op floornature, een italiaans portal voor internationale architectuur- en interieurprojecten.

Connekt op archilovers.com

Posted on Sep 10, 2015

Ons project is ook gesignaleerd op archilovers, een vooraanstaand internationaal architectuur- en interieurmagazine. Connekt maakt heel wat reacties los!

02_06_klein

Connekt op ArchDaily.com

Posted on Jul 15, 2015

Ook ArchDaily, een vooraanstaand internationaal architectuur magazine, heeft ons project opgenomen in hun Offices Interiors. Wij zijn er trots op!

verdieping_ri_trap_IMG_3703

Connekt op dezeen magazine!

Posted on Jun 30, 2015

Een uitgebreid interview met foto’s en plattegronden op dezeen.com, toonaangevend internationaal digitaal magazine op het gebied van architectuur, interieur en design.